Peeling

Peelings zijn onderverdeeld in mechanisch, chemisch en enzymatisch. Mechanische peelings gebruiken scrubs en apparaten om dode huidcellen te verwijderen. Chemische peelings gebruiken zuren die de huidvernieuwing stimuleren en helpen bij huidproblemen zoals acne en littekens. Enzympeelings bieden een zachte exfoliatie met fruitenzymen voor een gladdere huid. Het Aerde huidinstituut biedt gepersonaliseerde behandelplannen met een breed assortiment aan peelings.
Intake Aerde Huidinstituut
Peeling met Pascaud Skin

Peeling met Pascaud

De fruitzuurpeeling van Pascaud is een milde, niet-afpellende behandeling die zelfs in de zomer kan worden toegepast, dode huidcellen oplost, celvernieuwing en doorbloeding stimuleert voor een frissere, gladdere huid en het verminderen van fijne lijntjes. Deze peeling is ook effectief voor rimpels, acne-littekens, pigmentvlekken, een vale huid en afnemende elasticiteit.

Daarnaast biedt de Synature behandeling een innovatieve combinatie van mechanische en chemische peelings met natuurlijke sponsdeeltjes voor needling, geschikt voor alle huidtypes en huidtinten, die na de behandeling een homekit voor huidverzorging biedt. Synature heeft minimale hersteltijd, is het hele jaar door toepasbaar, en verbetert de huidstructuur, teint, hydratatie, en vermindert ontstekingen.

Je huid gaat zichtbaar stralen.

Peeling van PCA Skin

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peeling is geschikt voor alle huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. De samenstelling van de No peel peel bevat verschillende doeltreffende ingrediënten. Dankzij deze ingrediënten kunnen we op een hele milde wijze de huid prikkelen en zacht peelen. Dit is ook de reden dat deze peeling de no peel peel peeling heet omdat je hier niet van gaat vervelen.

Peeling met PCA skin kwast
PRX-T33 No-Needle Collageen Skin Booster

PRTX-T33

De PRX-T33 Collageen Skinbooster is een revolutionaire anti-aging behandeling die geen naalden gebruikt voor injecties. Wereldwijd bekend en uitgevoerd in meer dan 40 landen, biedt deze behandeling een korte sessie met onmiddellijk zichtbare resultaten, zoals een frisse uitstraling en een mooie glow. Deze behandeling is specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de biologische behoeften van de huid, zoals het stimuleren van huidvernieuwing en celactiviteit. Tijdens de behandeling wordt door middel van zachte massage actieve ingrediënten in de diepere huidlagen gebracht, wat zorgt voor intensieve hydratatie. Het stimuleert fibroblasten, wat leidt tot een verhoogde productie van collageen en elastine vezels, essentieel voor een verbeterde huidstructuur en elasticiteit.

Peeling met MeLine

De ME-line is een 3 tot 4 maanden durende kuur voor gezicht, decolleté en handen, gericht op het drastisch verminderen van pigmentvlekken, bestaande uit peeling-masker behandelingen, microneedling sessies en een thuiszorgpakket.

ME-line behandeltraject voor gehele gezicht, decolleté en/ of handen
De ME-line is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen en één of twee ID – microneedling behandelingen én een product-thuispakket. Tijdens het thuisgebruik wordt de instituutbehandeling voortgezet.

Peeling met MeLine

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling die gebruik maakt van fijne aluminiumoxide-kristallen om dode huidcellen te verwijderen. Deze pijnloze techniek verbetert, verfrist en verjongt de huid door het bindweefsel te verstevigen en de aanmaak van nieuwe cellen en collageen en elastine te stimuleren. Dit resulteert in een gladde en frisse huid. Microdermabrasie is ideaal voor het verwijderen van dode huidcellen.

De kwaliteit van de kristallen, de opleiding van de specialist en het gebruikte apparaat zijn cruciaal voor het eindresultaat, evenals de nazorg. Na de behandeling absorbeert de huid werkstoffen effectiever, waardoor diverse nabehandelingmethodes worden ingezet die afhankelijk zijn van uw huidtype.

Toepassingen van Microdermabrasie: Deze behandeling is vooral geschikt voor:

  • Rijpe, verslapte huid.
  • Fijne lijntjes en rimpels.
  • Doffe, vermoeide en slecht doorbloede huid.
  • Onzuivere huid en grove poriën.
  • Acne en littekens.
  • Hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken.

Door de vacuümmassage tijdens de behandeling neemt de doorbloeding van de huid toe, terwijl tegelijkertijd de bovenste huidlaag wordt verwijderd. Dit verhoogt de opnamecapaciteit van de huid voor werkstoffen aanzienlijk na de behandeling.