Koud Laser

De Pascaud laserbehandeling is een niet-invasieve lasertechnologie die gericht is op gezichtsverjonging en huidverbetering. Deze koud laser methode biedt onmiddellijk zichtbare resultaten voor het liften en verstevigen van het gezicht, het verstrakken van oogcontouren, en het behandelen van vochtwallen onder de ogen. De techniek is effectief als voor- en nabehandeling bij cosmetische ingrepen, waarbij het de genezing bevordert en de resultaten van operaties ondersteunt. De behandeling is veelzijdig en kan ook gebruikt worden voor de behandeling van rimpels (eventueel in combinatie met BioSkinJetting), als nabehandeling van sterke peelingbehandelingen, en voor het behandelen van pigmentvlekken.
Koud laser Aerde Huidinstituut

Pascaud Laserbehandeling: De Pascaud laserbehandeling, een niet-invasieve of koud laser technologie, biedt direct opvallende resultaten voor lifting en versteviging van het gezicht, verstrakking van de oogcontouren en de behandeling van vochtwallen onder de ogen. Deze techniek is ook ideaal als voor- en nabehandeling bij cosmetische ingrepen, omdat het de genezing bevordert, de resultaten van operaties ondersteunt en al na de eerste behandeling zichtbaar resultaat levert.

Behandelingsresultaten met de koud laser:

  • Lifting van het gezicht.
  • Vermindering van vochtwallen onder de ogen.
  • Verstrakking van de contouren.
  • Behandeling van rimpels (eventueel in combinatie met BioSkinJetting).
  • Nabehandeling van sterke peelingbehandelingen / BioSkinJetting.
  • Voor- en nabehandeling van cosmetische ingrepen.
  • Behandeling van pigmentvlekken.

Pascaud Laserbehandeling: een niet-invasieve of koud laser technologie, biedt direct opvallende resultaten voor lifting en versteviging van het gezicht.