Micro Needling

De Micro Needling behandeling en het huidverzorgingsadvies worden afgestemd op uw specifieke huidbehoeften. Voor optimaal resultaat is nazorg met thuisverzorgingsproducten essentieel.
Micro needling Aerde Huidinstituut

Micro Needling voor Huidverbetering

Micro Needling is een populaire behandeling voor huidverbetering, ideaal voor iedereen die de huid wil verjongen en problemen zoals acne littekens, grove poriën, doffe huid en pigmentatie wil aanpakken. De behandeling is effectief tegen:

  • Anti-aging, zoals fijne lijntjes en rimpels.
  • Volumeverlies van de huid.
  • Verbetering van huidstevigheid.
  • Zonschade in de huid.
  • Vette, onzuivere huid.
  • Littekens.
  • Grove poriestructuur.
  • Pigmentatie.

De behandeling omvat een grondige reiniging, een peeling en het ‘needlen’ van de huid met een pen met meerdere naaldjes. Deze behandeling stimuleert het zelfgenezend vermogen van de huid om kleine openingetjes snel te genezen. Met toevoeging van werkstoffen zoals hyaluronzuur wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger. De behandeling voelt aan als kleine prikjes en is goed te verdragen.

Voor iedereen die de huid wil verjongen en problemen zoals acne littekens, grove poriën, doffe huid en pigmentatie wil aanpakken

Resultaten van Micro Needling

De Micro Needling behandeling stimuleert de aanmaak van collageen, een proces dat ongeveer 3 weken in de huid doorwerkt. Voor het behouden van optimale resultaten is het gebruik van thuisproducten met hyaluronzuur essentieel. Uw huidspecialist zal u hierover adviseren.

Nazorg na de Behandeling: Direct na de behandeling kan de huid roze tot rood uitzien, wat enkele uren kan aanhouden maar daarna verdwijnt. De behandeling heeft minimale downtime, waardoor u snel uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten. Bescherm de huid goed tegen UV-stralen met een UV-filter en hydrateer extra. Gebruik de door uw huidspecialist geadviseerde crème drie dagen na de behandeling.

Herhaling en Kuurbehandelingen: Afhankelijk van uw huidprobleem, zal de huidspecialist een behandeling en behandelplan adviseren. De optimale frequentie voor behandelingen ligt meestal tussen de 3 en 4 weken.

Blogs van Aerde Huidinstituut