IPL Couperose methode

Heb je last van verwijde, rode bloedvaatjes of pigmentvlekken in het gezicht? De MedCos IPL couperose methode is effectief tegen verschillende vormen van couperose, spider naevi en pigmentvlekken. Het hoogenergetische licht van de MedCos IPL behandelt de storende verwijde bloedvaatjes.
Couperose Rosacea voorkomen met ipl behandeling

Hoe Werkt het?

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en geleiden dit naar de vaatwand. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte, wat de vaatjes selectief verhit en beïnvloedt. Dit proces zorgt ervoor dat de verwijde bloedvaatjes verdwijnen of vervagen.

Aantal Behandelingen

Na de behandeling kunnen de vaatjes eerst donkerder worden, wat lijkt op een verergering van de couperose. Dit is echter een positief teken, want het duidt erop dat de behandeling effect heeft. Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig, met een interval van 2 tot 4 weken tussen elke behandeling.

Bij Aerde geven wij jou hoop

Fotofacial RF met MedCos IPL

De MedCos IPL verbetert bij elke puls de huidtextuur en -teint door rode vaatjes, pigmentvlekken en zonbeschadiging te verminderen. Geleidelijk zal er verbetering optreden in de roodheid van de huid; het blozen vermindert en vaatjes vervagen. Ook zullen pigmentvlekken en zonbeschadiging verbleken, en vergrote poriën zullen kleiner worden. De warmte die tijdens de behandeling in de huid wordt afgegeven, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat bijdraagt aan het verminderen van fijne lijntjes en rimpeltjes.

IPL huidverzorging Aerde Gemert huidinstituut