Pigmentproblemathiek

ME-line behandeltraject voor gehele gezicht, decolleté en / of handen. De ME-line is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen en één of twee ID – microneedling behandelingen én een product-thuispakket. Tijdens het thuisgebruik wordt de instituutbehandeling voortgezet.
Pigmentproblemathiek voor en na behandeling

MeLine: Specialisatie in Hyperpigmentatie

MeLine onderscheidt zich als de eerste en enige productlijn die gespecialiseerd is in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. Deze lijn biedt dermatologen, huidtherapeuten en huidspecialisten een uitgebreid assortiment aan huidverhelderende producten en behandelingen. Deze zijn uniek samengesteld op basis van het type pigmentatie en de huidskleur. Kenmerkend voor MeLine is het gebruiksgemak, de snelle resultaten en de grondige klinische onderbouwing.

Geschikt voor Elk Huidtype

MeLine is effectief voor alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het om directe of indirecte pigmentstoornissen gaat. De producten zijn toepasbaar op elk phototype, pigmentsoort en lichaamsdeel.

Specifieke Behandelingen voor Maximale Resultaten

Gezien de diversiteit van pigmentvlekken op verschillende huidtypes, heeft MeLine drie specifieke behandelingen ontwikkeld. Deze behandelingen zijn gericht op het behalen van de best mogelijke resultaten voor elke unieke huidconditie.

Pigment is de nieuwe rimpel

Verwachtingen na de Me Line Pigmentbehandelingen

Na de peeling-masker behandeling in ons instituut, zal de huid gaan schilferen, wat ongeveer 5 tot 7 dagen kan duren. Dit is een gewenst effect. Soms kan het pigment eerst donkerder worden voordat het afschilfert. Tijdens het schilferproces is de huid gevoeliger voor zonlicht, dus direct zonlicht wordt sterk afgeraden. Het is essentieel om dagelijks meerdere keren een SPF 30+ aan te brengen, ongeacht het seizoen.

De thuisproducten van Me Line bevatten verhelderende stoffen, pigmentremmers, antioxidanten en zuren, en zijn bedoeld om de behandeling thuis voort te zetten. Aangezien de huid moet wennen aan deze producten, is het belangrijk om de kuur geleidelijk op te bouwen, onder begeleiding van een huidspecialist. Bescherm de huid altijd goed met SPF.

Resultaten van de Me Line Pigmentbehandeling:

 • Na 1 maand: Pigmentvlekken verminderd met 50%, zichtbaar frissere en mooiere huidconditie.
 • Na de volledige kuur: Pigmentvlekken grotendeels weg (80%). Gebruik van Me Line Night product minimaal tweemaal per week voor onderhoud.

De behandelingen vereisen teamwork: een behandeltraject van 3 tot 4 behandelingen en consequent thuisgebruik van Me Line producten. Tussentijdse monitoring en bijsturing door de huidspecialiste zijn cruciaal voor het beste resultaat.

Spotbehandeling: Voor enkele pigmentvlekjes in het gezicht, op het decolleté of op de handen, kan een plaatselijke spotbehandeling worden uitgevoerd. Deze behandeling richt zich enkel op het specifieke plekje en geneest meestal na één behandeling.

Een huidadviesgesprek is aan te raden om de mogelijkheden voor jouw huid te bespreken. De Me Line behandeling biedt naast pigmentvermindering ook zichtbaar

Behandeling 1: Me Line Peeling – Masker De Me Line behandeling begint met een peeling-masker in het huidinstituut, gevolgd door een thuisbehandeling die vanaf dag 3 wordt voortgezet met Me Line producten. Deze producten bevatten actieve ingrediënten zoals tranexaminezuur en retinal, die een krachtige werking hebben tegen de synthese van melanine. Deze combinatie verstoort het proces van pigmentaanmaak, vernietigt het tyrosinase-enzym en versnelt de groei van epidermale cellen. Dit resulteert in een effectieve aanpak van hyperpigmentatie.
Behandeling 2: Me Line ID Microneedling
 • Kalmeert gevoelige, geïrriteerde huid.
 • Vermindert bestaande pigmentatie.
 • Verbetering van huidteint.
 • Effectief bij het behandelen van roodheid, inclusief rosacea.
 • Behandeling 3: Me Line Peeling – Masker
 • Verhoogt productie van collageen en elastine.
 • Vermindert fijne lijntjes.
 • Verbetering van huidtextuur en -teint.
 • Stimuleert bloedsomloop en lymfevaten.
 • Helpt bij zwelling en inflammatie.
 • MeLine Behandeling 4: MeLine Peeling – masker
 • Herstelt beschadigde huidcellen.
 • Bevordert bloedcirculatie.
 • Ondersteunt genezing en uiterlijk van littekens.
 • Verhoogt huidelasticiteit.
 • Verbetert de cellulaire structuur, speciaal bij huidveroudering rondom de ogen.