Youngblood

Minerale make-up staat bekend om zijn tijdloze schoonheid en duurzaamheid, en is de kern van een verantwoorde schoonheidsroutine. Dankzij een unieke samenstelling biedt het een uitzonderlijke houdbaarheid. De poedervormige basis trekt geen bacteriën aan, wat zorgt voor langdurig en veilig gebruik.

Deze natuurlijke make-up is rijk aan pure mineralen uit de aarde, waardoor het een zuivere en aanpasbare ervaring biedt. Het verschil met traditionele vloeibare foundations is dat minerale make-up een specifieke techniek vereist, die, eenmaal aangeleerd, resulteert in een vlekkeloze uitstraling.

Zijn hypoallergene samenstelling maakt het ideaal voor mensen met make-upallergieën, omdat het irritatie vermijdt en iedereen in staat stelt met vertrouwen te stralen.

Minerale make-up biedt een scala aan levendige kleuren, perfect voor een stralende avondlook. Het is uiterst multifunctioneel; poeders kunnen worden gebruikt als oogschaduw, lipgloss en blush, waardoor een samenhangende stijl ontstaat.

Youngblood, toonaangevend in deze markt, toont toewijding aan ethische schoonheidsnormen door een dierproefvrij beleid. Minerale make-up van Youngblood verenigt daarmee kwaliteit, zuiverheid en compassie, en maakt elke penseelstreek een uiting van persoonlijke en ethische schoonheid.”

Voor welke kleur kies jij?

Lotte (links) koos voor de kleur Envy en Claudia (rechts) voor de kleur Kranberry, voor welke kleur kies jij?

Wij organiseren regelmatig workshops waar we je tips en trucs leren over het aanbrengen van je make-up en om je te laten ontdekken welke kleuren het best bij je passen! Blijf op de hoogte en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Permanente make-up

Permanente make-up biedt veel voordelen ten opzichte van gewone make-up. In de eerste plaats is er natuurlijk het gemak. U staat ‘s morgens al op met een verzorgd uiterlijk en hoeft niet meer aan de slag met eyeliner, wenkbrauw- of lippenpotlood. Dat spaart tijd en voor sommigen een hoop geklieder. Het is een uitkomst voor brildragers die altijd problemen hebben met het aanbrengen van oog make-up. Bovendien is het erg handig voor vrouwen die veel sporten of allergisch zijn voor make-up.

Lees hier meer over permanente make-up!

"Voor welke kleur kies jij?"