PCA Skin

PCA skin staat internationaal bekend om het oplossen van huidproblemen. Door middel van luxe peelings op zeer korte termijn maximaal resultaat bereiken is het doel. De behandelingen en producten van PCA skin krijgen veel aandacht in de Amerikaanse media, o.a. van Oprah Winfrey en de Amerikaanse Vogue. PCA skin huidspecialisten bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.
PCA Skin Aerde Huidinstituut

PCA skin – wetenschappelijk geformuleerd

De professionele behandelingen van PCA skin zijn wetenschappelijk geformuleerd om op een milde manier de huid te verstrakken, te liften, te vernieuwen en te stimuleren. Op deze wijze worden diverse huidproblemen effectief behandeld.

Al meer dan 25 jaar geleden zijn de lichte tot medium diepe peelings ontwikkeld om specifieke resultaten te behalen. Tegenwoordig zijn deze peelings nog steeds de standaard binnen de behandelingen. Onze klinisch onderzochte formules zorgen er voor dat negatieve bijverschijnselen beperkt blijven tot het minimale.

Actieve ingrediënten, zoals Alpha Hydroxy Acids (AHA’S) en Beta Hydroxy Acids (BHA’S) werken samen om de opstapeling van dode huidcellen te verminderen. Aanvullende ingrediënten, zoals retinoïden, melanogeneis vernietigers, anti-oxidanten en polyphenolen zijn in de formules gecombineerd om de huid tijdens de behandelingen te voorzien van actieve ingrediënten. Deze professionele behandelingen werken samen met de dagelijkse huidverbeteringsproducten van PCA skin om het huidverbeteringsproces te verstellen en te verbeteren.

"PCA skin huidspecialisten bieden slimme oplossingen voor huidproblemen zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering."