MeLine

MeLine is de eerste en enige op de markt gespecialiseerd in het behandelen van hyperpigmentatie. De behandelingen zijn op maat gemaakt naar het type pigment, het huidfototype en de specifieke lichaamsdeel waar de pigmentatie voorkomt.
MeLine producten hand met product

Onze Missie & Visie

MeLine onderscheidt zich als een effectief alternatief voor invasieve technieken die de huid kunnen schaden en leiden tot hyperpigmentatie. Het biedt een completere aanpak dan methoden zoals laser- en IPL-behandelingen, die zich voornamelijk richten op symptoombestrijding. MeLine werkt op celniveau om de kern van pigmentproblemen aan te pakken, zoals de groei van melanocyten, waardoor het donkere vlekken vermindert en voorkomt.

Met producten ontworpen voor zowel lichte als donkere huidtypes – respectievelijk fototype I tot III en IV tot VI – en gevoelige gebieden zoals het oogcontour, biedt MeLine een doelgerichte behandeling. Het combineert professionele behandelingen met thuisverzorgingsproducten voor een synergetisch effect. Klinische studies bewijzen dat MeLine tot 90-95% van de hyperpigmentatie elimineert en de huidkwaliteit, inclusief helderheid en textuur, significant verbetert.

"Gespecialiseerd is in het behandelen van hyperpigmentatie"