PS.Food&lifestyle

Het bereiken en vasthouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon kan best een opgave zijn. Wat zou het voor je betekenen als dit wel gaat lukken? Hoe zou jij je voelen, wat zou het je opleveren, wat zou je allemaal kunnen wat nu niet gaat? Durf je het aan om een volgende stap te nemen en het tot een succes te maken?
PS Food Lifestyle Aerde Huidinstituut

Wat zou het voor je betekenen als dit wel gaat lukken? Hoe zou jij je voelen, wat zou het je opleveren, wat zou je allemaal kunnen wat nu niet gaat? Durf je het aan om een volgende stap te nemen en het tot een succes te maken? Je hoeft het niet alleen te doen!

Op zoek naar jouw balans

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefst snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

PS.food&lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten.

Want laten we eerlijk zijn: een goede balans tussen lekker en gezond leven vinden en vasthouden is soms moeilijk. Zeker wanneer anderen volop genieten van lekkere dingen. Een steuntje in de rug is dan een uitkomst, zodat je niet zwicht voor de verleidingen. PS.food&lifestyle biedt dat steuntje!

Elk eetmoment een smakelijk moment

Het is zeker geen straf om met PS.food&lifestyle af te vallen. Dankzij het uitgebreide en gevarieerde assortiment kun je blijven genieten van lekker eten. PS.food&lifestyle is uitstekend in te passen in je dagelijkse leven. Met een combinatie van groente en vlees of vis zet je elke dag de lekkerste gerechten op tafel. Met PS.food&lifestyle ontdek je juist een nieuwe lifestyle waarbij gezond genieten dagelijkse kost wordt.

PS.food&lifestyle is volgens de laatste wetenschappelijke inzichten de beste manier om gewicht te verliezen én het gewichtsverlies te behouden. 

Je gaat niet minder eten maar anders. De PS.food&lifestyle producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. Het eten van de juiste voedingsstoffen zorgen ervoor dat je wel vet, maar geen spiermassa verliest. Het bevorderd je stofwisseling en je figuur verbetert.

Samen sta je sterk

Vanaf het intakegesprek waarbij je samen doelen en plannen opstelt, via de wekelijkse gratis consulten waar je de balans op maakt en het vervolgtraject, bepaalt tot na het bereiken van je streefgewicht. Wij blijven je nog een jaar lang begeleiden en adviseren. Zo behaal je jouw ideale gewicht niet alleen, maar behoud je het ook!

"PS.food&lifestyle is ontworpen om je te begeleiden naar een gezonde en evenwichtige levensstijl, zonder in te boeten aan smaakvol genieten."