Peeling van PCA Skin

Moderne peelings verbeteren de huid effectief zonder ongemak: ze verminderen rimpels, pigmentatie, en acne, en zijn geschikt voor alle huidtypes.
PCA Peeling vrouw behandelstoel klant
intake afspraak huidinstituut aerde gemert

No peel peel

Deze huidvriendelijke en toch effectieve peeling is geschikt voor alle huidtypes maar zonder het ongemak en de tijd die u kwijt bent aan de traditionele peelings. De samenstelling van de No peel peel bevat verschillende doeltreffende ingrediënten. Dankzij deze ingrediënten kunnen we op een hele milde wijze de huid prikkelen en zacht peelen. Dit is ook de reden dat deze peeling de no peel peel peeling heet omdat je hier niet van gaat vervelen.

PCA peel

Deze vernieuwende behandeling verzacht het huidoppervlak, voorkomt pigmentatie en geeft een frisse uitstraling. Tevens helpt het tegen huidirritatie, vermindert talgproductie en verzacht lijntjes en rimpels zodat de huid een betere structuur krijgt. Deze formule is ideaal voor de meer gevoelige, acne gevoelige en donkere huiden

Ultra peel

Deze behandeling is speciaal samengesteld voor de droge, oudere huid en de huid die door de menopauze veranderd is. De Ultra peel gaat huidverkleuring tegen, behandelt fijne lijntjes, rimpels, littekens en acne. Het resultaat is een vollere en gehydrateerde zachte huid.

Retinol peel 4% & 6%

Retinol is een vitamine A dit stofje doet wonderen voor je huid. Het is een alleskunner en daarmee bedoelen we dat het elk huidprobleem kan aanpakken op elk huidtype. Denk bijvoorbeeld aan acne, littekens, hyperpigmentatie, fijne lijntjes en rimpels. De PCA Skin retinol behandeling bestaat uit 4% of 6% pure retinol gecombineerd met antioxidanten. De retinol peeling wordt aangebracht op de huid als een crème en wordt in gemasseerd. Uiteindelijk komt de retinol terecht in de stekelcellenlaag en de bassaalcellenlaag, daar waar onze cellen worden geboren en daar waar onze huidproblemen worden aangepakt en opgelost.

De behandeling zelf is comfortabel en kan hooguit wat prikkelend aanvoelen, maar na een dag of twee begint de stimulatie van de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine. De retinol blijft maar liefst tien weken actief in de huid. Na een paar dagen kun je wel wat last krijgen van vervelling. Het uiteindelijke resultaat is een stevige, volle, gladde huid met veel minder fijne lijntjes en rimpels.