Afvallen / PS.food&lifestyle

Afvallen met PS.food&lifestyle: Gezonde levensstijl, wetenschappelijk onderbouwd, persoonlijke begeleiding. Succesvol Afvallen: Het bereiken en behouden van een gezond en evenwichtig levenspatroon is een uitdaging. Wat zou het voor jou betekenen als je hierin slaagt? Hoe zou je je voelen, wat levert het op, en wat kun je dan doen wat nu niet mogelijk is? Durf je de volgende stap te nemen om succes te behalen? Je staat er niet alleen voor!
Afvallen / PS.food&lifestyle Aerde huidinstituut

Op Zoek naar Jouw Balans:

Afvallen is een belangrijke beslissing. Je zoekt naar blijvend resultaat zonder veel geld uit te geven. Je wilt snel en gezond afvallen. PS.food&lifestyle is geen dieet, maar een leefwijze waarbij je anders leert eten, niet minder.

Het vinden en behouden van een balans tussen lekker en gezond leven is soms lastig. PS.food&lifestyle biedt steun, zodat je niet toegeeft aan verleidingen.

Elk Eetmoment een Smakelijk Moment:

Met PS.food&lifestyle is afvallen geen straf. Door het gevarieerde assortiment blijf je genieten van lekker eten. Dit programma is gemakkelijk in je dagelijks leven in te passen. Je ontdekt een nieuwe lifestyle waarbij gezond genieten de norm is.

PS.food&lifestyle is wetenschappelijk onderbouwd als effectieve methode voor gewichtsverlies en -behoud.

Je eet niet minder, maar anders. De producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. Door de juiste voedingsstoffen te eten, verlies je vet zonder spiermassa en verbetert je stofwisseling en figuur.

Samen Sta Je Sterk:

Vanaf het intakegesprek tot het bereiken en behouden van je streefgewicht, staan wij voor je klaar. Met wekelijkse gratis consulten en een jaar lang begeleiding en advies, bereik en behoud je jouw ideale gewicht.”

PS.food&lifestyle is speciaal ontwikkeld om jou te helpen naar een gezond en evenwichtige lifestyle, terwijl je lekker blijft genieten.

Het is Jouw Tijd om te Stralen!

‘Omdat ik me niet meer fijn voelde in m’n eigen lijf wilde ik echt flink wat kilo’s kwijt Na informatie ingewonnen te hebben bij Aerde Huidinstituut besloot ik ervoor te gaan

PS vond ik echt bij mij passen In 9 weken tijd, 10 kg van mn gewicht verloren En zonder honger!

Dit komt vooral door de 5/6 eetmomenten per dag. De begeleiding is buitengewoon super, kan niet beter. Veel goede tips waar ik wat mee kan.

Ik krijg nu nog een jaar begeleiding om op gewicht te blijven.

Groetjes Lydia’
Dit is Lydia’s persoonlijke verhaal

Het PS.food&lifestyle Programma:

Dit programma is erg duidelijk. Je weet precies wat en hoeveel je mag eten om je doel gezond te bereiken. De regelmaat van zes eetmomenten per dag zorgde ervoor dat ik me steeds verzadigd voelde. Zelfs tijdens Kerst kon ik het programma goed volgen.

Contourverbetering

Je kunt je contouren ook bij Aerde Schoonheidsinstituut verbeteren door middel van VelaShape of Cryolipolyse.