Huidanalyse

Een huidanalyse vergelijkt de conditie van de huid met de werkelijke leeftijd, waardoor verbeterpunten duidelijk worden. Na de behandeling biedt een ‘voor’ en ‘na’ fotoanalyse inzicht in de behaalde resultaten. De huidanalyse is een essentieel hulpmiddel tijdens intakegesprekken. Met het Multi Analysis Center wordt een objectieve huidanalyse uitgevoerd, wat helpt om de effecten van gezichtsbehandelingen duidelijk in kaart te brengen.
Huidanalyse Aerde Gemert
Huidanalyse Gemert Aerde Huidsinstituut

Het MAC huidanalyse apparaat bestaat uit twee delen: MAC Vision en MAC Sensor.

MAC Vision

MAC Vision maakt foto’s van uw gezicht met zowel wit licht als niet-schadelijk UV licht. Met behulp van speciale software worden diverse aspecten van de huidconditie geanalyseerd, waaronder het aantal rimpels in een bepaalde zone, poriën, bruine en rode vlekjes, huidgelijkmatigheid en zonneschade.

MAC Sensor

De MAC Sensor gebruikt sensoren om vocht, sebum (huidvet), elasticiteit en pigment te meten. Het beschikt ook over een speciale camera die een 50 keer vergroot beeld van de huidstructuur en -lijnen biedt. Een unieke tape afdruk wordt onder de microscoop onderzocht om de mate van verhoorning, de grootte van de talgkliertjes te bepalen en om te zien of de huid een dieptepeeling nodig heeft.

Deze scan slaat alle huidgegevens op, zodat de ontwikkeling van uw huid objectief gevolgd kan worden. Zo bent u verzekerd van een product of behandeling die precies bij uw huid past, voor het beste resultaat!

Onze scan onthoudt alle gegevens van de huid zodat we objectief kunnen bijhouden hoe je huid zich ontwikkelt. Je weet dus zeker dat je product of behandeling de juiste voor je huid is en dat je daarmee het beste resultaat voor jouw huid bereikt!

Het beste resultaat voor jouw huid