Permanente make-up

Permanente make-up biedt talrijke voordelen vergeleken met traditionele make-up. Een groot voordeel is het gemak. Je begint de dag met een verzorgd uiterlijk zonder extra tijd te besteden aan het aanbrengen van eyeliner, wenkbrauwpotlood of lippenstift. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook eventuele moeite en geknoei.

Intakegesprek voor Permanente Make-up

Voor de permanente make-up wordt aangebracht, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek worden de vorm en kleur bepaald en met potlood getekend, zodat je een idee krijgt van het resultaat. Pas als je volledig tevreden bent, wordt het permanente pigment aangebracht. Het doel is om een natuurlijke uitstraling te creëren die in harmonie is met je gezicht. De kleurpigmenten worden met kleine naaldjes in de opperhuid aangebracht. De behandeling is niet echt pijnlijk, omdat de huid vooraf verdoofd wordt met een speciale zalf. De gebruikte pigmenten zijn allergiegetest en voldoen aan de Europese normen.

Voor het aanbrengen van permanente make-up is een GGD-vergunning nodig. Deze wordt alleen afgegeven na een intensief onderzoek naar deskundigheid en naleving van de regels.

Nazorg

Na de behandeling wordt de huid verzorgd met een vette crème. Je krijgt instructies mee voor verdere huidverzorging. Omdat zwelling kan optreden, is het raadzaam representatieve afspraken te verzetten. De kleur is aanvankelijk twee tot drie tinten donkerder dan het uiteindelijke resultaat. Soms is één behandeling niet voldoende, omdat de huid de pigmenten kan afstoten. Na drie tot vier weken, waarin de huid gekalmeerd is, wordt de make-up eventueel bijgewerkt. Deze nabehandelingen zijn bij het tarief inbegrepen. De permanente make-up zal geleidelijk vervagen afhankelijk van het huidtype, de pigmentkleur en blootstelling aan zonlicht. Jaarlijkse bijwerkingen zijn aanbevolen om de make-up mooi te houden.

Al zijn de veranderingen subtiel, het zal zeker uw gezichtsuitdrukking verbeteren

Wenkbrauwen en Permanente Make-up

Permanente make-up is een uitstekende oplossing als je door ziekte of veelvuldig epileren weinig tot geen wenkbrauwen meer hebt. Hoewel de aangebrachte veranderingen subtiel zijn, zullen ze een duidelijke verbetering brengen in je gezichtsuitdrukking. Dit kan een groot verschil maken in hoe je jezelf ziet en hoe anderen je zien.