Annemiek en Sanne Aerde Huidinstituut

Deskundigheid en klantvriendelijkheid bij Aerde Huidinstituut

Aerde Huidinstituut in Groot Gemert staat bekend als een professionele partner en coach voor klanten. Onze deskundige huidspecialistes, gespecialiseerd in diverse beautydisciplines, zetten zich volledig in voor de gezondheid en conditie van uw huid. Met maatwerkbehandelplannen en hoogwaardige producten streven we naar zichtbare en haalbare resultaten. We richten ons niet alleen op de symptomen van huidproblemen, maar ook op de onderliggende oorzaken, zoals genetische factoren, leefstijl en omgevingsinvloeden. Het verbeteren van de huidconditie is een proces dat tijd en doorzettingsvermogen vereist. Met onze 30 jaar ervaring zijn we klaar voor elke uitdaging.

Aerde Huidinstituut is meer dan een Beautysalon

Wij bieden een uitgebreide reeks diensten die verder gaan dan standaard schoonheidsbehandelingen:

Ons instituut hecht grote waarde aan resultaat, samenwerking en plezierige relaties met cliënten

Annemiek van Aerde

“Met meer dan 30 jaar ervaring in dit prachtige vak, werk ik nog altijd met veel plezier en passie.”

Ik ben voortdurend bezig met scholing en ontwikkeling om als professioneel partner en coach de beste zorg aan mijn cliënten te bieden. Mijn specialisatie richt zich op het behalen van optimale huidresultaten.

Mijn carrière begon als verpleegkundige, eerst in het ziekenhuis en vervolgens in de psychiatrie. Daarna heb ik HBO-maatschappelijk werk gestudeerd en 15 jaar in de verslavingszorg gewerkt. Studeren en mezelf ontwikkelen is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest, en dat blijft het ook, met als doel mijn cliënten het beste te bieden.

Drie jaar geleden heb ik mijn BIG-registratie opnieuw behaald. Gezondheid is voor mij een essentieel uitgangspunt. Daarom begeleid ik in lifestyle, en maak ik altijd een connectie tussen gezondheid en huid.

Sanne Hendriks

‘’Mijn passie is huidverbetering’’

“Ik vind het belangrijk om clienten echt een moment voor zichzelf te geven. Vooral als dit gepaard kan gaan met huidverbetering. Samen met mijn client maak ik graag een behandeling of behandelplan in combinatie met product advies waardoor we de gewenste resultaten kunnen optimaliseren. Ik vind het belangrijk om elke keer weer naar de huid te kijken en ook te bespreken hoe het op dat moment met de huid gaat. Aan de hand daarvan kijken we welke behandeling het beste bij de huid past.”

Naomi de Groot

“Ik ben altijd al bezig geweest met uiterlijke verzorging ’’

“Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn MBO opleiding en ben blij dat ik stage mag lopen bij AERDE Huidinstituut. Ik vindt het heel erg leuk om nieuwe dingen te leren en ook me te verdiepen in de merken en technieken. tot snel bij AERDE.”

Aerde Huidinstituut gemert Annemiek en Sanne

Koester Je Huid en Gezicht

Je huid, het enige exemplaar dat je hebt en waar je je hele leven mee doet. Daarom is het essentieel om deze met de grootste zorg te behandelen, zowel van binnenuit als van buitenaf. Bij Aerde Huidinstituut zijn we toegewijd aan deze overtuiging.

In ons instituut bieden we verschillende topbehandelingen aan, allemaal met één ding gemeen: ze leveren resultaten op. Of het nu gaat om huidverjonging, huidverbetering of specifieke huidproblemen, we hebben voor elke behoefte een bewezen oplossing.

Wij werken uitsluitend met de beste en nieuwste producten in de branche. Ons team blijft constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in huidverzorging en -behandelingen, zodat we je huid altijd optimaal kunnen verzorgen en verbeteren.

Zeven goede redenen om te kiezen voor Aerde Schoonheidsinstituut in Gemert:

  1. Aerde Huidinstituut zit tussen een schoonheidssalon en kliniek in
  2. Gewone schoonheidssalons geven huidverzorgende behandelingen, Aerde geeft natuurlijke behandelingen waarbij resultaat zichtbaar is
  3. Risicoloos en beste alternatief voor operaties en injectables
  4. Ruime openingstijden van dinsdag t/m zaterdag en 3 avonden
  5. Gratis parkeren voor de deur
  6. Aangesloten bij brancheorganisatie Anbos, SKIN en Medcos partner
  7. BIG- geregistreerd