BioSkinJetting

BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige methode voor rimpelcorrectie, die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen met lichaamsvreemde stoffen. De behandeling, wetenschappelijk onderbouwd, richt zich op specifieke rimpels en dieper gelegen littekens. Met een fijne naald (microprobe) wordt de rimpel losgemaakt, waarna de huid wordt gestimuleerd om zelf collagene vezels te vormen, die de rimpel of het litteken op natuurlijke wijze opvullen. BioSkinJetting wordt toegepast op rimpels in verschillende gezichtsgebieden, waaronder het voorhoofd, rond de ogen, wangen, bovenlip, kin en de neus-lippenlijn. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van factoren zoals leeftijd, leefgewoonten, huidconditie en rimpeldiepte, variërend van drie behandelingen voor fijne rimpels tot een kuur van vijf tot zeven behandelingen voor diepere rimpels
BioSkinSmoothing Aerde Huidinstituut Gemert vrouw hoofd naald injectie

Biologische Rimpelcorrectie

Heb je last van storende specifieke rimpels, maar wil je geen lichaamsvreemde stoffen gebruiken? BioSkinJetting biedt een 100% biologische en veilige rimpelcorrectie. Het is een wetenschappelijk onderbouwde methode en een natuurlijk alternatief voor inspuitingen.

BioSkinJetting richt zich op rimpels en dieper gelegen littekens. Een microprobe, een fijn naaldje, maakt de rimpel los. Vervolgens stimuleert de behandeling de huid om zelf collagene vezels te vormen, die de rimpel of litteken natuurlijk opvullen.

Deze methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, bovenlip, kin en de neus-lippenlijn. Het aantal behandelingen hangt af van leeftijd, leefgewoonten, huidconditie en rimpeldiepte. Bij fijne rimpels zijn vaak drie behandelingen voldoende, terwijl bij diepere rimpels een kuur van vijf tot zeven behandelingen wordt aanbevolen.

Resultaat

De rimpel wordt geleidelijk minder diep. Doordat je huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

BioSkinJetting: 100% biologische rimpelcorrectie en natuurlijk alternatief voor inspuitingen, stimuleert huid om collageen te vormen voor natuurlijke opvulling

Anti-Aging Concept

BioSkinSmoothing-behandelingen zijn gericht op het verwijderen van putjes, littekens, couperose en steelwratjes. Het BioSkinSmoothing-apparaat gebruikt 24 karaats gouden smoothers die de doorbloeding activeren en de huid verstrakken. Een hoogfrequent signaal behandelt gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. BioSkinSmoothing is de voorbehandeling binnen het Pascaud Anti-aging-concept voor BioSkinJetting.

Pascaud Anti-Aging: Het Pascaud Anti-agingconcept omvat diverse behandelingen:

  • Huidanalyse
  • Mesotherapie
  • Lifting & versteviging
  • Huidverbetering
  • Peeling
  • Passage-massage
  • Gebruik van Cosmeceuticals en Nutriceuticals