Velashape

Als een van de eerste in Nederland introduceert AERDE Huidinstituut de VelaShape behandelingen. VelaShape staat bekend om zijn unieke drievoudige aanpak in de strijd tegen lokale vetophopingen en cellulitis. Het is een effectieve methode die niet alleen de huidconditie verbetert, maar ook zorgt voor stevige contouring. Deze behandeling biedt een effectieve oplossing zonder drastische chirurgische ingrepen, injecties of incisies. Het is een non-invasieve methode die toch aanzienlijke resultaten biedt.
velashape
velashape

De aanpak voor gladde contouren en een strakkere huid

VelaShape voor een Gladde en Strakke Huid: VelaShape is een professionele techniek die licht, radiofrequentie en mechanische massage combineert om een gladde en strakke huid te bereiken. Het infrarood licht van VelaShape verbetert de huidelasticiteit en richt zich op opgeslagen vetdeeltjes. De stroom stimuleert de stofwisseling in de huid tot een diepte van vijftien millimeter, terwijl de massage de lymfedrainage verbetert.

VelaShape is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, is veilig en volledig pijnloos. Deze methode werkt zeer gericht en zorgt voor een natuurlijk resultaat. Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Een standaardkuur omvat ongeveer zes behandelingen van dertig minuten, wekelijks uitgevoerd. Om de resultaten te behouden, zijn onderhoudsbehandelingen aanbevolen, gemiddeld eens per drie maanden, om de prachtige effecten van VelaShape te behouden.

Door onderhoudsbehandelingen kan de prachtige VelaShape-huid worden behouden

Optimaliseren van VelaShape Resultaten

Bij AERDE Huidinstituut adviseren we de VelaShape-behandelingen te combineren met specifieke voedingssupplementen en lichaamsproducten van Pascaud. Deze combinatie is het resultaat van jarenlang onderzoek door beide gerenommeerde merken. De producten van Pascaud zijn speciaal ontwikkeld om de effecten van de VelaShape-behandelingen te versterken. Door deze producten te gebruiken, kun je een nog beter resultaat verwachten van de VelaShape-behandelingen, en bovendien zullen deze resultaten langer aanhouden.

Contact en Informatie

Voor meer informatie, het aanvragen van een gratis en vrijblijvend informatief gesprek of het inplannen van persoonlijke behandelingen, kun je altijd contact opnemen met AERDE Huidinstituut.

Andere Contourverbeteraars

Naast VelaShape biedt AERDE Huidinstituut ook andere behandelingen aan voor contourverbetering, zoals Cryolipolyse en PS.Food&lifestyle.

VelaShape Aerde Huidinstituut