PRX-T33

De PRX-T33 Collageen Skinbooster is een revolutionaire anti-aging behandeling die geen naalden gebruikt voor injecties. Wereldwijd bekend en uitgevoerd in meer dan 40 landen, biedt deze behandeling een korte sessie met onmiddellijk zichtbare resultaten, zoals een frisse uitstraling en een mooie glow. Deze behandeling is specifiek ontwikkeld om te voldoen aan de biologische behoeften van de huid, zoals het stimuleren van huidvernieuwing en celactiviteit. Tijdens de behandeling wordt door middel van zachte massage actieve ingrediënten in de diepere huidlagen gebracht, wat zorgt voor intensieve hydratatie. Het stimuleert fibroblasten, wat leidt tot een verhoogde productie van collageen en elastine vezels, essentieel voor een verbeterde huidstructuur en elasticiteit.
PRX-T33 No-Needle Collageen Skin Booster

Unieke Formule van PRX-T33 Collageen Skinbooster

De gepatenteerde formule van PRX-T33 onderscheidt zich aanzienlijk van een standaard peeling of andere Skin Boosters. De vloeistof wordt uit het flesje gehaald met een naald, maar in plaats van te injecteren, wordt deze op de huid aangebracht en vervolgens met een prettige massage in de huid gemasseerd. PRX-T33 is een unieke combinatie van TCA (trichloorazijnzuur), waterstofperoxide en Kojine zuur, met een zeer precieze pH-waarde. Deze ingrediënten werken synergetisch om de huid te verbeteren. De behandeling resulteert in direct zichtbare resultaten zonder huidbeschadiging en minimale downtime, zoals vervelling. De formule stimuleert de productie van collageen en elastine en heeft een exfoliërende werking. Het is speciaal ontworpen om de dermis (tweede huidlaag) te bereiken zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigen, wat resulteert in minimale schilfering.

Voordelen van de PRX-T33 Collageen Skinbooster Behandeling

 • Direct mooi resultaat met een liftend effect
 • Voorziet de huid van intense hydratatie
 • Herstelt de natuurlijke glans en geeft een mooie glow
 • Stimuleert aanmaak van collageen en elastine vezels
 • Geeft de huid meer volume
 • Poriën verfijnen en egalere huidteint
 • Doelgerichte werking in een korte behandeltijd
 • Zonder pijn, naalden en injecties
 • Unieke formulering: geen herstelperiode of downtime
 • Kan het hele jaar worden ingezet, ook in de zomer

Geschiktheid van de PRX-T33 Behandeling: Deze behandeling is geschikt voor elke huid die behoefte heeft aan een boost en gericht is op structurele huidverbetering en anti-aging. Echter, de zeer gevoelige huid en huid met roodheid zijn niet geschikt voor deze behandeling.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters

PRX-T33 in Kuurverband

Een kuurverband versterkt de effectiviteit van de PRX-T33 Collageen Skinbooster behandeling. Hoewel een eenmalige behandeling je huid een intense boost geeft, zullen de resultaten bij een kuur langer aanhouden. Een standaardkuur omvat gemiddeld 4 behandelingen.

Pijnloze Behandeling: De PRX-T33 behandeling is niet pijnlijk, aangezien er geen naalden worden gebruikt. De ingrediënten worden via massage in de huid gemasseerd.

Hoe Verloopt een PRX-T33 Behandeling?

 • Reiniging van de huid.
 • Voorbereiding op de skinbooster.
 • Aanbrengen en inmasseren van de PRX-T33 Collageen Skinbooster.
 • Afsluitende verzorging aangepast aan jouw huidtype.

Na de Behandeling: Na de PRX-T33 behandeling zijn er sachets inbegrepen voor nazorg thuis. Het advies is om in de eerste dagen na de behandeling niets anders te gebruiken. Soms kan de huid op de tweede dag licht schilferen, vooral op vochtarme of uit balans zijnde delen. Dit is een normale reactie en verdwijnt meestal binnen twee dagen. Het resultaat is een gladde, zachte huid met een fijne structuur.

Huidverjonging zonder Naalden, Frosting en Huidbeschadiging: Voor meer informatie over deze effectieve behandeling, neem contact op met de huidexperts van AERDE Huidinstituut. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden!