PASCAUD: Huidverbetering op een makkelijke, no-nonsense manier!

pascaud gemert brabant aerde veghel uden schijndel helmond son den bosch eindhoven

PASCAUD: Huidverbetering op een makkelijke, no-nonsense manier!

Beauty is iets wat Pascaud in ieders handbereik wil leggen. Drie aspecten die elkaar blijven ondersteunen vind je in de Beauty Triangel. Als de Beauty Triangel in balans is, dan ga je stralen! Dit betekend dus niet alleen de schoonheid van de buitenkant door behandelingen of product gebruik thuis, maar ook een gezonde en relaxte binnenkant.

De Pascaud behandeling

De Pascaud instituut behandelingen worden onder andere ingezet voor het corrigeren van rimpels, liften van de huid en versteviging, verfijning van de huidstructuur en het voorkomen en verminderen van pigmentatievlekjes. Kortom: je huid wordt behandeld tegen de gevolgen van het ouder worden. De huid barrière wordt versterkt, de conditie wordt verbeterd en bestaande problemen worden opgelost. Dit doen we niet alleen met manuele behandelingen, maar ook met apparatuur zoals de Pascaud WAVE en bioskinJetting.

Wanneer je in combinatie met de behandeling de daarbij behorende Cosmeceuticals en Nutriceuticals gebruikt, zal je sneller, maar vooral ook langdurig resultaat bereiken. Je gelaatstrekken en uitdrukkingen veranderen niet. Je blijft gewoon jezelf, maar dan jonger, stralender en gezonder!

Binnen Pascaud zijn er heel veel verschillende behandelingen. Ik zou je adviseren altijd te starten met de PROFESSIONAL TREATMENT. In deze behandeling zit eigenlijk alles wat zorgt voor een directe boost en direct resultaat! Een Retinol ampul voor de cel stimulatie, een bindweefselmassage voor volume en vermindering van lijntjes en rimpels, Vitamine A, C en E in combinatie met een hydraterend masker, een aanvullende massage voor de ontspanning en een intensieve afsluitende verzorging. Daarna kan de specialiste een uitgebreid advies geven over vervolg behandelingen, maar heb jij je eerste boost gehad! 

Resultaten na een Pascaud behandeling:

•             Direct een frisse, stralende huid!
•             Verminderen van rimpels en lijntjes
•             Verbeteren van contouren
•             Verhelderen van pigmentvlekjes
•             Verminderen van ontstekingen (acné, rosacea)
•             Zorgt voor een betere vitaliteit van de huid

We plannen graag een behandeling voor je in, maar willen altijd eerst goed weten wat je wensen zijn. Bovendien is het belangrijk om exact te weten hoe de conditie van je huid is alvorens over te gaan op behandelingen. We nemen graag de tijd om dit met je door te nemen voor je eerste behandeling. 

Liefs Annemiek & Sanne,
AERDE Huidinstituut Gemert