Ontdoe je huid van haar winterse last!

In de koude wintermaanden stapelen dode huidcellen zich op, wat kan resulteren in een grauwe en doffe uitstraling van je huid. Je huidcyclus vertraagt, en je huid slaagt er moeilijk in om deze ongewenste cellen op natuurlijke wijze te verwijderen. Gelukkig is er een oplossing! Microdermabrasie is dé perfecte methode om op snelle, veilige en efficiënte wijze je huid te bevrijden van deze nutteloze dode huidcellen.

Ontdek de directe stralende transformatie, herwin je gezonde gloed, en verbeter de opname van al je huidverzorgingsproducten.

Microdermabrasie is een mechanische peeling waarbij fijne aluminium oxide-kristallen worden gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Deze fantastische, pijnloze techniek verfrist, verbetert en verjongt je huid. Het verstevigt het bindweefsel, stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen en bevordert de productie van collageen en elastine, waardoor je huid glad aanvoelt en er fris uitziet. Microdermabrasie is dé sleutel tot het ontdoen van dode huidcellen.

De kwaliteit van de kristallen, de opleiding die wij hebben gehad en het geavanceerde apparaat bepalen het uiteindelijke resultaat, maar de nazorg is net zo belangrijk. Na de microdermabrasie behandeling absorbeert de ‘gepolijste’ huid gemakkelijk werkstoffen. Daarom bieden wij diverse nabehandelingsmethodes aan om deze werkstoffen in te brengen.

Deze behandelingen, bij voorkeur in kuurverband, zijn geschikt voor het verbeteren van:

– Rijpe, verslapte huid
– Fijne lijntjes en rimpels
– Doffe, vermoeide, slecht doorbloede huid
– Onzuivere huid en grove poriën
– Acne en littekens
– Hyperpigmentatie en ouderdomsvlekjes

Direct na de eerste behandeling zie je al resultaat: een frisse huid met een stralende gloed, minder zichtbare fijne lijntjes, verdwenen dofheid en verminderde huidoneffenheden.

Geef je huid de aandacht die ze verdient en geniet van een stralende, gezonde teint met microdermabrasie! BOOK NOW!

Tot snel bij Aerde Huidinstituut!
Liefs Annemiek & Sanne