Natuurlijke Huidverjonging met de Pascaud Wave RadioFrequentie!

Bij AERDE Huidinstituut omarmen we graag innovatieve technologieën die een positieve impact hebben op jouw huid. Een van onze absolute favorieten is de WAVE van Pascaud – een geavanceerde behandeling op basis van radiofrequentie die een natuurlijke facelifting biedt.

We begrijpen dat ouder worden gepaard gaat met veranderingen in onze huid. Naarmate de jaren verstrijken, verliest onze huid haar stevigheid en worden rimpels zichtbaar. Dit is een natuurlijk proces waar we niet aan kunnen ontkomen. Vanaf ons 25e levensjaar neemt het collageen in onze huid af, waardoor de huid minder elastisch wordt en verslapping, contourverlies en rimpelvorming optreden. Dit kan ongemakkelijk zijn, maar onze behandeling met de Wave radiofrequentie biedt een oplossing.

Deze comfortabele en ontspannende behandeling werkt sterk huidverjongend en huidverbeterend. De elektromagnetische warmte dringt diep door in de huid, stimuleert de productie van collageen, hyaluronzuur en verbetert elastine. Hierdoor wordt je huid strakker en steviger, met direct zichtbare versteviging en verjongingseffecten. Bovendien verbetert de doorbloeding, waardoor je huid verzorgingsproducten beter opneemt en direct en langdurig straalt.

Deze behandeling is geschikt voor zowel verslapping in het gezicht als op het lichaam. Het pakt volumeverlies en rimpelvorming aan in het gezicht, maar is ook effectief voor de hals en decolleté – voor een echt “facelift effect”.

Wat kun je verwachten van de resultaten?

– Een strakkere huid op het gezicht, de hals en het lichaam
– Verbeterde contouren
– Een fijnere huidstructuur
– Vermindering van rimpels
– Effectieve behandeling tegen acne

WAVE in de levels van AERDE Huidinstituut:

Combineer de Wave behandeling met een fruitzuurpeeling, microneedling, speciaal masker, PRX-T33 of speciaal masker voor een intensieve aanpak van zowel de diepte als het oppervlak van je huid. Dit levert een win-winsituatie op voor jouw huid.

Onze huidspecialistes bij AERDE Huidinstituut staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden voor jouw huid. Elke huid is anders en daarom bieden we graag advies op maat.

Wil je meer weten over deze revolutionaire behandeling? Kom gerust langs bij onze huidspecialistes van AERDE Huidinstituut in Gemert. We kijken ernaar uit om jou te helpen stralen!

Liefs Annemiek & Sanne