Huidinstituut versus Schoonheidsinstituut

aerde huidinstituut schoonheid schoonheidsspecialiste gemert eindhoven deurne uden

Wellicht is het je al opgevallen, we gebruiken in onze uitingen, in nieuwsbrieven en op de website tegenwoordig het woord huidinstituut i.p.v. schoonheidsinstituut.

We leggen je graag uit waarom!

In de loop van de jaren zijn we ons steeds meer gaan specialiseren en zijn we ons meer gaan richten op huidverbetering in plaats van huidverzorging. Het gezond maken en houden van de huid. Onze focus ligt op een stralende en gezonde huid, en daar hebben wij onze behandeltechnieken en merken op aangepast. Het verminderen en tegengaan van huidverslapping en rimpelvorming, aanpakken van huidproblemen zoals droogte, acne en roodheid, overbeharing, permanente make-up en nog veel meer!

Door onze focus te leggen op huidverbetering raken andere zaken minder op de voorgrond. We hebben een bewuste keuze gemaakt voor een nieuwe benadering, we richten ons nu op huidverbetering! En daar hoort een andere naam bij: Huidinstituut.

PS. food & lifestyle past perfect in het specialistische concept. Een gezonde leefstijl bevordert een fit lichaam en dus een gezonde huid. Aerde Huidinstituut is naast huidcoach ook voedingscoach; een gezond gewicht dat blijft, afvallen met een coach en tevens een huidcoach om je huiddoelen te behalen!

Veel van onze huidverbeterende behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekering. Check dus altijd goed je polis of je hiervoor in aanmerking komt. Kom je er niet aan uit, wij staan voor je klaar.

We zien je graag binnenkort weer bij AERDE Huidinstituut!

Liefs Annemiek & Sanne