Het najaar, dé tijd om pigmentvlekken aan te pakken!

pigmentvlek melasma zwangerschapsmasker huidexpert gemert aerde huidinstituut

Tijd voor actie: we gaan weer starten met pigmentbehandelingen!

Bij AERDE Huidinstituut gaan we voor het allerbeste resultaat voor jouw huid. We geven daarom graag intensieve behandelingen, met vaak intensieve peelingen om je huid actief te houden: maar veiligheid voorop dus daarom hebben de pigmentbehandelingen in verband met de zon in de zomer even stil gestaan.

Pigmentvlekken verminderen!
De kracht is het ingrediënt tranexaminezuur, hét anti-pigmentstofje anno nu!

Nu de zomer bijna voorbij is kunnen we weer starten met Me Line Pigment behandelingen. Door de UV – stralen kunnen pigmentvlekjes zichtbaar zijn geworden, of het pigment dat er al zat nog meer zijn geworden. Met tranexaminezuur van MeLine kunnen we dit effectief en veilig behandelen. Me Line kan alle soorten hyperpigmentatie aanpakken, dat betekent alle donkere pigmentvlekken.

ME-line behandeltraject voor gehele gezicht, decolleté en / of handen

De ME-line is een kuur van 3 tot 4 maanden waarmee elke vorm van pigment drastisch vermindert kan worden. De kuur bestaat uit twee peeling-masker behandelingen en één of twee ID – microneedling behandelingen én een product-thuispakket. Tijdens het thuisgebruik wordt de instituutbehandeling voortgezet.

Zo verloopt de Me Line Pigment kuur:

Behandeling 1: Me Line Peeling – Masker

We starten met een peeling-masker behandeling in het huidinstituut waarna de behandeling vanaf dag 3 verder thuis wordt voortgezet met Me Line producten. De combinatie van de actieve werkstoffen (o.a. tranexaminc acid en retinal) geven een sterke en vernietigende werking tegen de melanine synthese. Het proces van pigmentaanmaak wordt verstoord, het tyrosinase enzym wordt vernietigd en groei van epidermale cellen worden versneld.

Behandeling 2: Me Line ID Microneedling

Na 3 weken plannen we een ID – Me Line microneedling behandeling. De combinatie van specifieke ingrediënten van de Me Line ampul, die met de microneedling wordt gebruikt, zorgt voor anti-oxidatie en heeft een ontstekingsremmende werking. De pigment vernietigende werking verstoort de aanmaak van pigment en reeds bestaande pigment ophopingen.

Behandeling 3: Me Line Peeling – Masker

De behandeling wordt uitgevoerd zoals bij de eerste Me Line behandeling, echter blijft het peeling – masker nu langer op de huid. De behandeling is door de vorige behandelingen én voortzetting van de behandeling door thuis gebruik, intensiever.

MeLine Behandeling 4: MeLine Peeling – masker

Een vierde behandeling kan worden ingepland wanneer de huid dit nog extra nodig heeft. Dit is in overleg met onze huidspecialiste en afhankelijk van de pigment conditie van de huid.

Wat kan je verwachten ná de behandelingen:

Na de peeling – masker behandelingen in ons instituut komt er een schilferende huidreactie op gang, de huid zal gaan vervellen, dit is ook wat we willen. Dit kan ongeveer 5 tot 7 dagen duren. Soms kan het pigment eerst donkerder kleuren dan daarna pas afschilferen. Tijdens het schilferproces is de huid extra gevoelig voor zonlicht en is direct zonlicht sterk af te raden. Dagelijks dient er meerdere malen een SPF 30+ te worden aangebracht, ook in het najaar en in de winter!

De thuisproducten zetten de behandeling thuis door. Ze bevatten verhelderende stoffen, pigmentremmers, anti-oxidanten en zuren. De huid zal hier aan moeten wennen. Het is daarom belangrijk om de kuur langzaam op te bouwen, de huidspecialist zal je hierin begeleiden. Het is wel belangrijk om altijd de huid goed te beschermen met SPF.

Wat zijn de resultaten van de Me Line Pigmentbehandeling?

Na 1 maand zullen de pigmentvlekken 50% verminderd zijn en de huidconditie zal zichtbaar frisser en mooier zijn. Na de gehele kuur zal het pigment grotendeels weg zijn (80%). Na de kuur zal het Me Line Night product, ter onderhoud, minimaal twee maal per week te worden blijven gebruikt.

De Me Line behandelingen zijn zeer effectief, echter vereist het wel teamwork; een behandeltraject van 3 tot 4 behandelingen en thuis gebruik van de Me Line producten. De huidspecialiste zal je huid tussendoor nauwlettend in de gaten houden, en sturen op het beste resultaat

Stoor je je aan 1 of enkel pigmentvlekjes in je gezicht, op decolleté of op handen, dan kunnen we de plaatselijke SPOTBEHANDELING uitvoeren. Met deze behandeling zal enkel het plekje worden behandeld, vervellen en na 1 behandeling genezen zijn.

Plan een huidadvies gesprek om samen de mogelijkheden voor jouw huid te bespreken. Want naast pigmentvermindering geeft deze Me Line behandeling ook zichtbaar resultaat om vermindering van lijntjes en rimpeltjes, fijnere huidstructuur en een mooie frisse glow!


Liefs Annemiek & Sanne