Rimpelcorrectie

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!

Rimpelcorrectie

 

Heeft u specifieke rimpels waaraan u zich stoort? Maar u wilt geen lichaamsvreemde stoffen laten inspuiten?
BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier van rimpelcorrectie. Biologische rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen. BioSkinJetting gaat de strijd aan met rimpels en dieper gelegen littekens. Hierbij maakt een microprobe, een heel fijn naaldje, de rimpel als het ware los. Vervolgens wordt de huid, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Dit lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het dieper gelegen litteken.


mond_voor_na_2

De methode wordt toegepast bij rimpels op het voorhoofd, rond de ogen, op de wangen, de bovenlip, de kin en de neus-lippenlijn.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen is geheel afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonte, huidconditie n en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels zijn 3 behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels wordt een kuur van 5 tot 7 behandelingen geadviseerd.

Resultaat

De rimpel wordt geleidelijk minder diep. Doordat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

BioSkinSmoothing

Deze behandeling helpt putjes, littekens die op de huid liggen, couperose (gesprongen bloedvaatjes) en steelwratjes te verwijderen. Het innovatieve BioSkinSmoothing-apparaat, met 24 karaats gouden smoothers, activeert de doorbloeding waardoor de huid verstrakt. Een hoogfrequent signaal sluit gesprongen bloedvaatjes en strijkt oneffenheden glad. BioSkinSmoothing is binnen het Pascaud Anti-aging-concept de voorbehandeling op BioSkinJetting.

ogen_voor_na_man
Klik hier voor meer informatie over de visie van Pascaud en meer informatie over het Pascaud Anti-agingconcept.

Het Pascaud Anti-agingconcept biedt diverse mogelijkheden:

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!
Top