Header Image

PowerSlim: Afvallen

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!

Succesvol afvallen onder persoonlijke begeleiding

Bij Aerde Schoonheidsinstituut kun je terecht voor de afvalpoging die WEL werkt!
Met PowerSlim bieden wij jou:

  • Deskundig advies

  • Lekkere producten

  • Gezond voedingspatroon

  • Makkelijk vol te houden

  • Wetenschappelijk onderbouwd

Op zoek naar jouw balans

Jouw gezondheid is belangrijk. Je wilt lekker in je vel zitten en volop genieten van alle leuke dingen in het leven. PowerSlim is speciaal ontwikkeld om jou te helpen naar een gezond en evenwichtige lifestyle, terwijl je lekker blijft genieten. Zo verlies je overtollige kilo’s terwijl je wint aan levensplezier. Met PowerSlim sta je er nooit alleen voor: wij helpen jou en begeleiden je bij elke stap. Gewicht verliezen is niet altijd gemakkelijk. De wil is er, maar het ontbreekt aan discipline en motivatie. tegelijkertijd weet je dat je met een gezond gewicht beter in je vel zit. Waardoor je je zelfverzekerder en energieker voelt. je krijgt bij ons alle handvatten om het roer voorgoed om te gooien.

Elk eetmoment een smakelijk moment

 

Het is zeker geen straf om met PowerSlim af te vallen. Dankzij het uitgebreide en gevarieerde assortiment kun je blijven genieten van lekker eten. PowerSlim is uitstekend in te passen in je dagelijkse leven. Een combinatie met groente en vlees of vis zet je elke dag de lekkerste gerechten op tafel. Met PowerSlim ontdek je juist een nieuwe lifestyle waarbij gezond genieten dagelijkse kost wordt.

Wetenschappelijk onderbouwd

Je gaat niet minder eten maar anders. De PowerSlim producten zijn koolhydraatarm en eiwitrijk. het eten van de juiste voedingsstoffen zorgt ervoor dat je wel vet, maar geen spiermassa verliest. Het bevorderd je stofwisseling en je figuur verbetert.

Samen sta je sterk

Vanaf het intakegesprek waarbij je samen doelen en plannen opstelt, via de wekelijkse consulten(gratis) waar je de balans op maakt en het vervolgtraject bepaalt tot na het bereiken van je streefgewicht. Wij blijven jou nog een jaar lang begeleiden en adviseren. Zo behaal je jouw ideale gewicht niet alleen, maar behoud je het ook!

Ervaringen met de PowerSlim begeleiding door Aerde Schoonheidsinstituut:

“Ik heb het roer om gegooid en mijn leefpatroon veranderd, mis ik iets, nee!”
Succes PowerSlim 2

“Ik zit  weer op een gezond BMI en voel me fitter en heerlijker dan ooit!”
Succes PowerSlim 1
Je kunt jouw contour ook bij Aerde Schoonheidsinstituut verbeteren door middel van:
VelaShape
UltraShape

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!
Top