Peeling

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!

Fruitzuur peeling

Dit is een milde peeling waarbij u geen vervelling krijgt en die ook in de zomerperiode is te ondergaan. Een fruitzuurpeeling is ideaal in kuurverband maar ook heel zinvol als losse behandeling. De fruitzuurpeeling lost dode huidcellen op, waardoor aanmaak van nieuwe cellen en de doorbloeding worden gestimuleerd. De huid wordt frisser en gladder en fijne lijntjes worden minder. Welke fruitzuurpeeling wij kiezen, is afhankelijk van uw huidtype, uw huidconditie en het gewenste resultaat. Preventief is het een prima behandeling voor iedereen die een jonge, mooie en strakke huid wil waarin voedingsstoffen optimaal worden opgenomen. Tevens is het zeer geschikt bij de behandeling van rimpels, grove huidstructuur (acne-littekens), pigmentvlekken, een vale huid (bijvoorbeeld door roken) en afname van elasticiteit.

_MG_0005 kopiekopie

Professionele Peeling

Wilt u ook binnen een week een nieuwe huid? De Professionele Peeling is een doorbraak op het gebied van huidverjonging en huidverbetering en leidt tot significante verbetering van de huid. Onafhankelijk van leeftijd, huidkleur of huidtype maakt het de huid strakker, gladder en jonger. Een normale peeling verwijdert alleen dode huidcellen, deze peeling gaat tot de basale cellenlaag. Al na een behandeling treed opzienbarend resultaat op. Houd rekening met een week vervelling en daaraan hebt u een prachtige nieuwe huid.

Professionele peeling is geschikt voor de behandeling van:

  • rimpels
  • rokershuid
  • littekens
  • pigmentvlekken
  • grove huid
  • verslapte huid
  • decolleté
  • handen, hals en gezicht

Om ervoor te zorgen dat de peeling overal gelijkmatig werkt, en dus de huid overal even diep wordt ‘gepeeld’, is een goede voorbereiding van groot belang. Waar de voorbereiding uit bestaat, is afhankelijk van uw huid en uw wensen.

Voorbehandelingen
Voor een optimaal resultaat van elke peeling geldt dat de huid reeds twee weken vooraf goed behandeld dient te worden. Wij hebben voor uw persoonlijk behandelplan een aantal uitstekende verzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Nabehandelingen
De eerste weken na een peeling is uw huid zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf. Een goede nabehandeling is dan ook zeer belangrijk en zelfs noodzakelijk. Uiteraard wordt direct na de peeling uw huid behandeld om deze voldoende voeding en bescherming te geven. Maar hier stopt de nabehandeling niet. Ook thuis dient u deze voedende en beschermende behandeling gedurende minimaal  anderhalve maand voort te zetten. U krijgt hiervoor van ons een behandelplan dat helemaal op u persoonlijk is afgestemd.

Klik hier voor meer informatie over de visie van Pascaud en meer informatie over het Pascaud Anti-agingconcept.

Het Pascaud Anti-agingconcept biedt diverse mogelijkheden:

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!
Top