Pedicure

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!

Jouw voeten zijn bij Aerde in goede handen!

Men is vaak geneigd om de voeten over te slaan als het gaat om lichamelijke verzorging. Toch is het heel belangrijk is om jouw voeten goed te verzorgen: Je moet er immers de hele dag op staan en lopen. Pijnlijke voeten zijn dan heel vervelend. Of je man of vrouw bent, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Jouw hele lichaamsgewicht ‘steunt’ immers op jouw voeten! Als jouw voeten pijn doen, kun je ongemerkt ook jouw houding veranderen waardoor rug- of nekklachten ontstaan. Het preventief laten verzorgen van jouw voeten is dus van groot belang! Wij zijn trouwens ook gespecialiseerd in schimmelnagels.

Bij een pedicurebehandeling worden de nagels netjes verzorgd en als er eelt en/of likdoorns aanwezig zijn, dan worden die weggehaald. Na de behandeling zien de voeten er weer mooi en goed verzorgd uit en kunt jij zonder pijn ons instituut verlaten. Naast het verzorgen van de voeten en het verhelpen van klachten, is ook het voorkomen van voetproblemen één van de belangrijkste taken van de pedicure. U krijgt van onze pedicure altijd goed advies mee. Zo nodig verwijst ze u naar huisarts, specialist of podotherapeut.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in ons instituut een ontspannende voetbehandeling te ondergaan. Deze behandeling bestaat uit een voetbad, een peeling voor de voeten, een paraffinebad en een afsluitende massage. Desgewenst worden jouw nagels gelakt.

Jouw voeten zijn bij ons in goede handen.

 

Andere behandelingen die wij u graag aanbieden zijn:
Medische pedicure
Schimmeldiagnostiek
Pedique nagels

Top