Definitief ontharen

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!

Net als bij gezichtsontharing is ook bij lichaamsontharing een intakegesprek belangrijk. Tijdens dit gesprek geven wij alle informatie en komen ook uw gezondheid en eventueel Ā medicijngebruik ter sprake. Natuurlijk krijgt u van ons een prijsindicatie. Voor het ontharen hebben wij meerdere soorten behandelingen. Naast onze bekende hars/waxbehandelingen, heeft u bij ons de mogelijkheid tot definitief ontharen met ELOS eLight.

Definitief ontharen

ELOS eLight is een unieke combinatie van radiofrequentie (RF) met lichtenergie(IPL). Beiden zijn gelijktijdig actief tijdens de behandeling. ELOS eLight verwijdert haar op alle lichaamsdelen en is geschikt voor alle huidtypen en haarkleuren, Door licht om te zetten in warmte, worden de haarzakjes definitief beschadigd en verdwijnen de haren. Het haar zal na enkele weken uitvallen en niet meer terug groeien.

ELOS eLight

Gemiddeld zijn er acht behandelingen nodig om het haar definitief te verwijderen. Ontharen met ELOS eLight is vrijwel pijnloos en uiteraard veilig. ELOS eLight is wetenschappelijk getest door dermatologen en plastisch chirurgen.
Omdat wij gespecialiseerd zijn in ontharing, komt u bij ons voor het verwijderen van gezichtshaar in aanmerking voor een vergoeding van de zorgverzekeraar (afhankelijk van uw verzekering).

Een vergoeding door uw zorgverzekeraar is alleen voor het gelaat mogelijk.

Meer informatie over ontharen:
Definitief ontharen
Elektrisch ontharen
Harsen / waxen

Top