Ontharen

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!

Voor ontharing hebben wij meerdere behandelingen. Naast de bekende hars/waxbehandelingen, heeft u bij ons de mogelijkheid tot elektrisch ontharen en definitief ontharen (met de ELOS eLight) voor gezicht en lichaam.

ElosELOS-methode

Bij de ELOS-methode wordt er lichtenergie van een flitslamp of laser gecombineerd met radiofrequentie straling. Deze manier van permanente ontharen kan in 1 keer een groot gebied aanpakken, net als laserontharen en IPL ontharen.
Klik hier voor meer informatie.

Definitief ontharen met de Elos-methode

Bij definitief ontharen wordt eerst een intakegesprek gepland waarin u informatie en uitleg over de behandeling krijgt. Daarin komen ook uw gezondheid en eventueel medicijngebruik ter sprake. Natuurlijk krijgt u van ons ook een prijsindicatie. Bij gezichtsontharing is een vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen worden storende haren in het gezicht of op het lichaam definitief verwijderd. Er bestaan verschillende methodes van elektrisch ontharen: diathermie en de blendmethode. Wij zijn geregistreerd en wij kunnen bepalen aan de hand van uw overbeharing welke methode voor u het meest geschikt is. Klik hier voor meer informatie.

Waxen, maar dan pijnloos

Vrouwen én mannen willen steeds vaker een gladde zachte huid zonder alle ongemakken van harsen.
Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling.  Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie over ontharen:
Definitief ontharen
Elektrisch ontharen
Harsen / waxen

Top