Om trots op te zijn

dsc07309dsc07387

16 maart 2016 nam ik een hele stap. Ik wilde mijn gewicht wat ik bij me droeg kwijt. Alleen kon ik dat niet.

Ging van alles op internet zoeken. Kwam bij Powerslim uit. Heb hier een mailtje heen gestuurd om een afspraak te maken, kon op een kort termijn al langs komen. Mijn gewicht was veel te hoog. Heb toen besloten dat ik met behulp van powerslim en begeleiding van Annemiek, aan dit programma ga werken. Om mijn streefgewicht te behalen. Startgewicht 100,6 kilo dat was veel te hoog. Ging vol vertrouwen beginnen. De eerste paar dagen waren zwaar. Je lichaam moet wennen aan een ander eetpatroon. Maar je moet ook afkicken van al die suikers die je binnen kreeg. De 1ste week is voorbij deze week ging heel goed. 3 kilo al kwijt. Dit geeft al de eerste moet dat het werkt. Maar paar weken verder is het pasen. Hier heb ik veel moeite mee. Heb een paar keer thuis gezegd ik stop er mee. Maar dit zijn ook de momenten dat je sterk moet blijven. Als je hier door komt. Lukt de rest ook wat gemakkelijker. Door een paar goede aanmoedigingen van mijn man en Annemiek. Ga je weer positief verder. 8 weken verder 10 kilo kwijt. Wauw dat is super. Ben op een zeer goede weg. Elke week wegen gaat goed alleen het gewicht gaat niet snel meer naar beneden. 12 juli 2016 mijn streefgewicht komt steeds dichter bij. 20 kilo is er nu al af. Dit met zeer goede hulp en aanmoediging van mijn man en Annemiek. De zomervakantie komt er nu is het een maand opletten en kijken of ik dit zelf kan zonder elke week op de weegschaal te staan. Maar door je eetpatroon aan te houden die je voor de vakantie ook had. Kan je laten zien dat je het allemaal goed weet en weet hoe je je gewicht stabiel kunt houden. Na een paar weken na de vakantie ben ik begonnen met het afbouwen van powerslimproducten. Je gaat dan verder met het eetpatroon. Krijgt een cursus hoe je het allemaal zelf kan doen en op je gewicht blijft. Dit blijft nog 1 jaar. Het is nu een fijn gevoel om naar de winkel te gaan om kleding te zoeken die goed passen, je hebt meer kleding keus. Met de hulp van Annemiek ( van Aerde in gemert) heb ik dit streef gewicht behaald. 21 kilo er af. Maar zeker ook mijn man en kinderen. Want die zeiden steeds “mama mag je dat hebben”. Zij moedigde mij vanuit thuis aan. Dat is een fijn gevoel dat iedereen achter je staat! ☺

Top