Huidanalyse

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!

 

Een huidanalyse van de leeftijd van de huid in vergelijking met uw werkelijke leeftijd geeft aan op welke punten verbetering mogelijk is. Na de behandeling volgt een ‘voor’- en ‘na’-fotoanalyse om het resultaat van de behandeling zichtbaar te maken.

 

Waarom een huidanalyse?
Huidanalyse is een belangrijk hulpmiddel bij intakegesprekken. Met het Multi Analysis Center wordt een objectieve huidanalyse gemaakt, waardoor het mogelijk is om het resultaat van een gezichtsbehandeling in kaart te brengen.

 

Hoe werkt de Mac huidanalyse

Het MAC huidanalyse apparaat bestaat uit twee units:
MAC Vision
MAC Sensor

De MAC Vision maakt een foto van uw gezicht. We maken een drietal foto’s met wit licht en een door gebruikmaking van niet schadelijk UV licht. Speciale software maakt het mogelijk om de status van uw huid weer te geven, zoals de berekening van het aantal rimpels in een zone, poriën, bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en eventuele zonneschade.

De MAC Sensor test met behulp van sensoren vocht, sebum (talg), elasticiteit en pigment en heeft tevens een speciale camera. Doordat de MAC een vergroting van het huidbeeld geeft van wel 50 maal kunnen onder andere structuur en huidlijnen duidelijk worden weergegeven. Een unieke tape afdruk van de huid onder de microscoop, test de mate van verhoorning, de grootte van de talgkliertjes en kan men bijvoorbeeld zien of de huid toe is aan een dieptepeeling. De nauwkeurigheid van de MAC Sensor blijkt wel uit het feit dat deze sensoren ook op het International ruimte station ISS worden gebruikt voor het verrichten van huidmetingen bij astronauten!

 

Onze scan onthoudt alle gegevens van uw huid zodat we objectief kunnen bijhouden hoe uw huid zich ontwikkelt.
U weet dus zeker dat uw product of behandeling de juiste voor uw huid is en dat u daarmee het beste resultaat voor uw huid bereikt!

Het Pascaud Anti-agingconcept biedt diverse mogelijkheden:

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!
Top