Ervaringen van cliënten

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!

Wat vinden onze bezoekers van Aerde?

Hoi Annemiek,

Ineens was de knop om….

Ik ben er klaar voor om af te vallen. Maar dan… Er zijn zoveel verschillende methodes en diëten mogelijk.

25 kilo te zwaar, maar ik wil niet jarenlang bezig zijn met afvallen. Het moet goed vol te houden zijn, voldoende variatie en niet te weinig eten. Goede begeleiding is ook een pre. Daarnaast speelt ervaring van anderen ook mee in mijn keuze.

Uiteindelijk was mijn keus zo gemaakt, het werd het proteïne dieet.

Schoonheidsinstituut Aerde sprak mij meteen aan. Personeel wat al vele jaren met dit dieet werkt en ik zou wekelijks op consult komen om te wegen en samen te bekijken hoe het gaat. Na het dieet word je ook niet meteen in het diepe gegooid en gaat de begeleiding gewoon door als je weer de start maakt met ‘normaal’ eten.

Bijna 25 kilo lichter, bijna klaar met het dieet en nog steeds hartstikke blij met de keuze om af te gaan vallen met het Power Slim dieet samen met het team van Aerde. In 5 maanden tijd zo’n resultaat is niet voor te stellen.

Het dieet is goed vol te houden door de vele variatie in producten. Vele producten zijn smaakvol of zelfs lekker. Je hoeft geen honger te hebben en je mag veel eten op een dag.

Het wekelijkse wegen stimuleert je om door te zetten. En het uiteindelijke resultaat zorgt ervoor dat je doorgaat. Ik voel me 100% beter, zit letterlijk en figuurlijk beter in mijn vel. Heb veel meer energie en volgens mijn omgeving straal ik.

Ik heb veel aan de wekelijkse begeleiding, ze geven je veel tips en je merkt dat ze al jaren ervaring hiermee hebben. Ook als je er even door heen zit helpen ze je op een prettige manier om door te zetten. Daarnaast denken ze ook mee met jou leef/werk patroon en hoe het dieet daar het beste in past.

Kortom start liever vandaag dan morgen bij Aerde! Dankjewel Annemiek en team!

Groeten,

Lieke Peeters

Blaadje Aerde
19-01-2014

Ik bezoek schoonheidsinstituut Aerde al ruim twee jaar. In eerste instantie kwam ik bijna wanhopig bij Aerde, op zoek gegaan naar een praktijk of iemand die mij kon helpen mijn eerst ernstige acné onder controle te houden. Ik wilde behandeld worden zonder zware chemische peelings, maar puur natuur. Aerde adviseerde mij de behandelingen en producten van Neoderma. Ik zag direct verbetering en heb ruim 1,5 jaar zeer intensieve behandelingen gevolgd. Deze waren niet altijd even prettig, maar dankzij de behandelingen en de producten heb ik ondanks de zeer zware acne geen enkel litteken gekregen.

Bij Aerde wordt goed rekening gehouden met je persoonlijke situatie en wensen, maar ook altijd bekeken of je huid verandert en er andere beter passende behandelingen voor je zijn. Kortom, er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Inmiddels ben ik op advies van de dames van Aerde overgestapt op de behandelingen en producten van Pascaud. Deze bevallen mij heel goed. Gelukkig heb ik nog maar nauwelijks last van acné, dus kan ik nu vooral heerlijk genieten van de behandelingen.

Groetjes Maartje

Blaadje Aerde

Lieve Annemiek en team,
Ik onderga momenteel de Pascaud Wave kuur bij jullie voor mijn gezicht en heb net mijn 3e behandeling gehad. Het is super! ; ik merk nu al dat ik een stevigere gezichtshuid heb en ook mijn lijntjes zijn beduidend minder. En ik heb nog 5 behandelingen te gaan, moet je nagaan! Het is ook helemaal geen vervelende behandeling, eerder prettig en mijn huid ziet er meteen na iede…re behandeling al aanmerkelijk beter uit (afgezien van wat roodheid, maar dat trekt al heel snel weer weg). Ik heb al meerdere andere behandelingen bij jullie instituut gehad en wil jullie hiermee een hart onder de riem steken want ik wordt altijd even professioneel en hartelijk ontvangen. Je wordt heerlijk in de watten gelegd en kunt lekker ontspannen tijdens de behandeling om daarna weer met een superhuidje huiswaarts te keren……
Hartelijk bedankt meiden!
Xandra

 

Blaadje Aerde

Beste AnneMiek en Team Aerde

Reeds jaren kom ik met veel plezier naar schoonheidssalon Aerde in Gemert.

AnneMiek en haar team staan voor professionele behandelingen, op elk vlak.

Om de 2 maanden onderga ik een schoonheidsbehandeling. Aerde houdt nauwgezet de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van behandelingen en apparatuur bij en zorgt dat elk teamlid hierin geschoold wordt.

Mijn huid vraagt nu om een adequate anti-age behandeling en de producten van Pascaud zijn hier uitermate voor geschikt.

Ik vertrouw op de deskundigheid van Aerde en heb al diverse malen behandelingen ondergaan, die revolutionair zijn op het gebied van gezichtsverzorging.

Met mijn permanente make-up, gezet door AnneMiek, ben ik uiterst tevreden. Ik kan iedereen aanraden dit door haar te laten verzorgen.

Ik voel me in de salon op mijn gemak en word behandeld met alle egards, in een zeer rustgevende omgeving en in een vertrouwelijke sfeer.

Ik wil Aerde complimenteren met hun toegewijde zorg voor alle cliënten en hoop nog jaren hiervan gebruik te kunnen maken.

Thea Weijers

Blaadje Aerde

Lieve Annemiek en team,

Ik heb verschillende behandelingen bij jullie gedaan, zoals permanente make-up, afvallen met het protëine dieet en natuurlijk doe ik om de 6 weken de schoonheidsbehandeling.

Ik ben heel erg tevreden met de resultaten, en het personeel is uiterst bekwaam en zeer vriendelijk!

Daarom is de prijs die jullie gewonnen hebben zeer verdiend!

Ga zo door!

groetjes Rita

Blaadje Aerde

Ingezonden stuk Huidverbetering – Rimpelbehandeling

Omdat de huid van mijn gezicht er steeds vaker ‘onrustig’ uit zag, maak ik sinds zo’n anderhalf jaar iedere 6 weken een afspraak voor een gezichtsbehandeling bij Aerde. Telkens ongeveer anderhalf uur puur relaxen, waarna ik me iedere keer als herboren voel met een frisse uitstraling van mijn gezicht. Ik vind het zeer prettig dat je steeds bij dezelfde schoonheidsspecialiste een afspraak kunt maken indien gewenst, al word je door elke schoonheidsspecialiste altijd op een hele persoonlijke manier ontvangen en te woord gestaan. Er wordt goed geluisterd naar je eigen wensen en men denkt op een eerlijke manier mee over de haalbaarheid van hoe bepaalde huidproblemen te verbeteren/verminderen zijn of als dat mogelijk is hoe deze eventueel op te lossen.

In de loop van de tijd heb ik enkele behandelingen Microdermabrasie (een mechanische peeling) ondergaan i.v.m. littekenweefsel van acne, met name op mijn kin, tijdens de pubertijd. Dit is een intensieve peeling waarbij iedere keer een dun laagje huid weggehaald wordt. De poriën worden steeds minder grof met als resultaat een zichtbaar gladdere huid.

BioSkinJetting is een biologische methode om bestaande rimpelvorming te verminderen zonder gebruik te maken van inspuitingen. Ik heb dit met name boven mijn bovenlip laten toepassen. De fijne lijntjes rondom mijn mond waren al na enkele behandelingen (bijna) niet meer zichtbaar. Enkele diepere rimpels boven mijn bovenlip vergen een langere adem, maar worden na iedere behandeling wel minder diep.

Bij Aaerde wordt gewerkt met het merk Pascaud en die producten bevallen mij prima. Bovendien wordt een gedeelte van de verkoop van Pascaud producten afgedragen aan de stichting Pascaud Foundation. Deze stichting helpt mensen met een aangeboren- of door brandwonden- geschonden uiterlijk in de Derde Wereld. Het spreekt mij aan dat ik daar een klein beetje aan kan bijdragen, gewoon door het kopen van cosmetica die nodig is voor de dagelijkse verzorging van de huid.

Niet voor niets was Aerde genomineerd voor de Beauty Award 2013 en daarbij geëindigd bij de bovenste 3. Bovendien wonnen zij begin maart de Publieksprijs..voor mij een teken dat dit schoonheidsinstituut uit een zeer tevreden klantenkring bestaat.

Met vriendelijke groeten,

Een zeer tevreden klant.

Blaadje Aerde

Klantervaring Power Slim

Blaadje Aerde

Klantervaring Huidverjonging

Blaadje Aerde

Klantervaring Permanente Make-up

Blaadje Aerde
Klantervaring Power Slim

Blaadje Aerde

Reactie van Monique

Dierbare Annemiek,

Wat geweldig dat jij genomineerd bent voor deze prestigieuze award.
Je verdient hem voor de volle 100%.
Behalve je klantvriendelijkheid is het opvallend hoe jij op een warme en respectvolle manier omgaat met het humane kapitaal in je bedrijf.

Dit betekent dat je een omgeving creëert waar niet alleen je klanten zich behaaglijk voelen maar ook de schoonheidsspecialisten in jouw geweldige team.
Ik heb er alle vertrouwen in dat de Beauty Award de jouwe gaat worden. Een betere kandidaat is er niet!!

Met vriendelijke groet
Verstuurd vanaf mijn iPhone

Monique M. B. Tucker
Internist
Blaadje Aerde

Aanbevelingsbrief

Geachte heer, mevrouw,

Bij deze wil ik graag Annemiek Nieuwlands van Schoonheidsinstituut Aerde bij u aanbevelen als awardkandidaat.

Ik ken Annemiek al heel veel jaren en in verschillende hoedanigheden, o.a. als klant, maar ook als mede rotarian en als voorzitter van Uvon Noord-Brabant, het grootste netwerk voor vrouwelijk ondernemers in Noord-Brabant, waarvan ook Annemiek al een groot aantal jaren lid is.

Annemiek is naar mijn mening:

– een deskundig schoonheidsspecialiste in de breedste zin van het woord, zeer deskundig en professioneel, met aandacht voor zowel de innerlijke als de uiterlijke schoonheid.

– een zeer gedreven en gepassioneerd ondernemer met visie en durf waardoor haar bedrijf zich heeft kunnen onderscheiden tot een vooraanstaand, innovatief schoonheidsinstituut en zij daarnaast haar kennis en ervaring in dienst stelt van andere vrouwelijke ondernemers

– een zeer sociale persoonlijkheid, die dit niet alleen uitdraagt binnen haar bedrijf maar ook daarbuiten, o.a. door haar werk voor Look Good Feel Better

Kortom, Annemiek is een rolmodel velen en dus zeker een award waardig!

 

Met vriendelijke groet,

Thea Thijssen

Voorzitter Uvon Noord-Brabant

Blaadje Aerde

Top