Cosmeceuticals en Nutriceuticals


cosmeceuticals

Nutriceuticals, de natuurlijke aanpak van binnenuit

Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit. Deze natuurzuivere supplementen helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.

  • Gebruiksvriendelijke tabletten
  • Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
  • Gestandaardiseerde plantenextracten
  • Alleen de best opneembare vorm
  • Productie conform GAP-, GMP- en HACCP norm*

Pascaud beschikt over een uitgebreide wetenschappelijke staf, bestaande uit een biochemicus, een dermatoloog, een industrieel ingenieur, een plantkundig bioloog en apothekers. De productie van de cosmeceuticals en nutriceuticals gebeurt in Nederland. De apparatuur wordt geproduceerd we in Engeland, Duitsland en Italië. Pascaud heeft een eigen laboratorium en productiebedrijf.

De Pascaud producten zijn dierproefvrij en bevatten geen synthetische conserveringsmiddelen. Onze producten worden volgens farmaceutische richtlijnen geproduceerd onder ISO 13485:2003, ISO9001:2000, ISO 22000 en HACCP certificering.

ISO certificering uniek voor cosmetica

   Pascaud-deto-x

Strenge eisen

Voor de ontwikkeling van de voedingssupplementen wordt samengewerkt met vooraanstaande universiteiten in onder meer Nederland (Amsterdam en Leiden), België (Gent, Leuven en Luik), Italië (Bologna), Frankrijk (Marseille, Montpellier) en Griekenland (Heraklion).

De door de R&D samengestelde preparaten worden alleen in de markt gezet als er een duidelijke wetenschappelijke onderbouwing op therapeutisch een (product-) kwalitatief niveau aanwezig is.

De planten die verwerkt worden in de voedingssupplementen worden geteeld conform aan de G.A.P. (Good Agriculture Procedures). Naast de vastgelegde criteria waaraan de telers moeten voldoen, worden de aangekochte grondstoffen (planten en andere bestanddelen) ook onderworpen aan een interne kwaliteitscontrole.

 

Klik hier voor meer informatie over de visie van Pascaud en meer informatie over het Pascaud Anti-agingconcept

Het Pascaud Anti-agingconcept biedt diverse mogelijkheden:

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!
Top