Contourverbetering

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!

Wat verstaan we nu eigenlijk onder contourverbetering?
Eigenlijk niets meer of minder dan verbetering van uw totale uiterlijk:
Niet het gezicht alleen, maar met name uw lichaam.

We willen er goed uitzien, ons goed voelen en op een mooie en makkelijke manier door het leven gaan. Contour verbetering is voor iedereen iets persoonlijk: de één moet een paar kilootjes kwijt, de ander wil graag van die sinaasappelhuid (cellulitis) op de benen af en voor sommigen is dat buikje zo irritant dat het vet vernietigd moet worden. Naast de dingen die u zelf al doet, zoals gezond leven, sporten, etc. zijn er tal van mogelijkheden die u daarbij kunnen helpen.

Aerde Schoonheidsinstituut biedt voor een ieder een persoonlijk behandelplan. Tijdens een uitgebreid informatief, gratis intakegesprek krijgt u een goed en eerlijk advies en stellen we samen met u een behandelplan op. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Er zijn allerlei mogelijkheden op het gebied van behandelingen. Een paar voorbeelden:

PowerSlim

Het eiwitten dieet waarmee u uw vetpercentage omlaag krijgt. We begeleiden het dieet intensief, niet alleen tijdens, maar ook na het dieet. De begeleiding is gratis. Meer informatie.

VelaShape

De meest effectieve methode gebaseerd op huidbindweefselmassage. De behandeling combineert de huidbindweefselmassage met infrarode warmte en radiofrequente stroom. VelaShape© de oplossing voor cellulitis, de resultaten zijn indrukwekkend! Meer informatie.

Body-Wizard

Het bevriezen van de vetcel. Uw vetcellen worden precies op die plek vernietigd waar u ze weg wilt hebben. Door ondersteunende behandelingen wordt er voor gezorgd dat het vet ook daadwerkelijk uw lichaam verlaat. Meer informatiehttps://aerde.com/body-wizard.

Kortom, wilt u iets aan contourverbetering doen, kom dan naar Aerde Schoonheidsinstituut BV.
Onze specialisten staan u graag te woord en geven u een goed en eerlijk advies.

 

Maak jouw afspraak telefonisch (tel: 0492 365599) of klik om online te reserveren
Reserveer nu!
Top