Mesotherapie

Mesotherapie is zeer effectief in de strijd tegen huidveroudering. Deze behandeling verbetert het huidbeeld en helpt rimpels vervagen. Als je merkt dat je wangen volume verliezen, je last hebt van droogterimpeltjes, of je huid dof oogt, dan kan Mesotherapie de oplossing bieden.

De behandeling biedt intensieve dieptevoeding aan de huid, waarbij tekorten aan vitamines, mineralen en hyaluronzuur worden aangevuld. Dit helpt de algehele conditie van je huid te verbeteren en geeft het een verjongende boost.

Optimaal Resultaat met Mesotherapie

Voor het beste resultaat zijn meerdere Mesotherapie behandelingen aan te bevelen. Na elke behandeling verbetert het aanzien van de huid. De behandelingen vinden in kuurverband plaats, elke twee weken, en het aantal benodigde sessies hangt af van de huidconditie, gemiddeld vier tot zes keer. Na de behandeling kan de huid licht rood en strak aanvoelen, maar dit trekt gedurende de dag weg.

Voordelen van Pascaud Mesotherapie:

  • 80% verbetering van huidporiën.
  • Vervaging van zeer fijne rimpels.
  • Verhoogde hydratatie en verbeterde structuur van de huid (huidversteviging).
  • Verbeterde kwaliteit en uitstraling van de huid.
  • Behandelgebieden omvatten het gezicht, de hals en het decolleté.

Resultaten van Mesotherapie: De behandeling leidt tot een goed gehydrateerde huid, waarbij de huidbarrière van binnenuit in evenwicht is gebracht. Dit zorgt voor meer comfort, minder jeuk en trekkerigheid, en een zachte huid. Fijne lijntjes worden minder zichtbaar en de huid krijgt meer volume.

Dieptevoeding met Mesotherapie